Met dank aan onze sponsors

Zonder onze sponsors is het voor onze stichting niet mogelijk om onze doelen te realiseren. Door hun bijdrage kan Podium320 jong en oud in Zoetermeer en omgeving laten genieten van muziek en andere kunstzinnige vormen. Grote dank dus aan alle bedrijven, instellingen en stichtingen dieons financieel en in natura steunen!

Wilt u ooksponsor worden? Neem contact met ons op.

Onze sponsors

Floravontuur
Floravontuur
Fonds1818

Waarom kiezen voor Podium320?

PODIUM 320 wil mensen laten genieten, vooral van mooie muziek

Getalenteerde amateurs, jong talent en professionals op gekwalificeerd niveauworden in de Oosterkerk een aansprekend podium geboden. PODIUM320 streeft er naar op deze wijze met een hoogwaardig aanbod van klassieke en eigentijdsemuziek jong en oud van muziek te laten genieten. Daarbij wordt ook ruimtegeboden aan muzikaal omlijste lezingen, workshops en andere genres.

Voor iedereen in Zoetermeer en omgeving

Met concerten en andere culturele evenementen richt PODIUM 320 zich op de bewoners van Zoetermeer en omgeving. Met musici, koren, gezelschappen enensembles van verschillende oorsprong en genre wil PODIUM 320 een breed publiek aanspreken.

Muzikale verbinding tussen ouderen en jongeren in Oosterheem

In het bijzonder wil PODIUM 320 met aansprekende muziek schooljeugd en ouderen in de wijk Oosterheem met elkaar verbinden.

Elke cent kunnen verantwoorden

Een zorgvuldig en financieel beleid betekent dat iedere euro terug te vinden moet zijn, of het nu gaat om uitgaven voor eigen concerten of evenementen die we namens andere partijen faciliteren. We streven naar een gezonde begroting.