Spring naar inhoud

Comité van Aanbeveling

Mensen die ons warm aanbevelen

Podium320 is blij met een groep van mensen die de stichting een warm hart toedraagt. Het zijn doorgaans mensen die sleutelposities innemen, of innamen, in de lokale maatschappij. Zij geven zowel op persoonlijke, als professionele titel, cachet aan de stichting.

“Het initiatief om Podium320 op te richten heb ik genomen om bewoners van Zoetermeer en met name Oosterheem kennis te laten maken met de Oosterkerk als geloofsgemeenschap via ontmoetingen rondom muziek.”

  HENK WILLEM VAN DORP MBA 

"Het verbinden van ouderen en jongeren in Oosterheem is een mooie uitdaging die ik graag ondersteun. De Oosterkerk is bij uitstek een geschikte locatie voor deze muzikale uitdaging en Podium320 is een aanwinst voor alle muziekliefhebbers in Zoetermeer." (foto: ©MAX)

 JAN SLAGTER, OMROEPBESTUURDER EN TV-PRESENTATOR OMROEP MAX

“Door het initiatief van Podium320 wordt Zoetermeer verrijkt met prachtige livemuziek. Ik hoop ook, dat diegenen voor wie de band met de kerk losser is geworden, gestimuleerd worden om de Oosterkerk weer te bezoeken.”

 DRS. RIK BUDDENBERG, OUD BURGEMEESTER VAN PIJNACKER/NOOTDORP

"Er is altijd een sterke band geweest tussen kerkgebouwen en cultuur in architectuur, beeldende kunst en muziek. Ik zou het prachtig vinden als ook de Oosterkerk in deze traditie staat. Daarom steun ik Podium320. Cultuur in de kerk, voor wijk en stad".

 DRS. EVERT VAN DEN HAM, PREDIKANT OOSTERKERK

“Oosterheem is jonge wijk met steeds meer faciliteiten, waaronder nu een plek aan het Oosterheemplein om muziek te maken en te beluisteren. Laat vele muzieknoten uit kelen en instrumenten neerdalen van Podium320 in vele oren. Hopelijk mag dat leiden tot mooie muzikale ontmoetingen en belevenissen in de omgeving van een prachtige kerk. ”

 DRS. JAN WAAIJER, OUD BURGEMEESTER VAN ZOETERMEER 

Wilt u ons ook steunen?

Staat u open voor muzikale ontmoetingen en nieuwe vrienden? Podium320 is blij met iedereen die de stichting een warm hart toedraagt! Wij zoeken donateurs, sponsoren en vrijwilligers. Onze stichting heeft een culturele-ANBI status, dat wil zeggen dat giften aftrekbaar zijn. Ook kunt u zelf een bedrag overmaken op: Stichting Concerten Oosterkerk Podium320 IBAN NL69 SNSB 0926 4511 54.